Râmnicu Vâlcea: Carantină şi la Spitalul Vechi - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

    Din ziarele locale de azi aflăm că şi Spitalul nr. 2 este în carantină, că la Episcopie ziariştii au avut nevoie de acreditare pentru a participa la hirotonisirea unor nume de referinţă şi că la ARR Vâlcea a fost „decapitat” directorul pentru grave nereguli.

  Carantină şi la Spitalul Vechi

  Spitalul nr. 2 a intrat şi el în carantină din cauza gripei de sezon dar şi a gripei porcine. Restricţiile sunt pe o durată nelimitată, uşile secţiilor sunt închise, iar vizitatorii sunt lăsaţi dor până la uşi cu maâncare sau haine pentru bolnavi. Amănunte citiţi în Monitorul de Vâlcea.

  N-am avut acreditare pentru Rai


  Cei care au vrut să intre sâmbătă la Episcopie au avut nevoie de acreditare. Ziariştii sau enoriaşii s-au milogit de preoţii de la intrare ca să poată participa la slujba de hirotonisire a Părintelui Vicar şi la ridicarea venerabilului Gherasim Cristea la titlul de Arhiepiscop. Detalii aflaţi în Curierul de Râmnic.

 Şeful ARR Vâlcea, demis pentru favorizarea unui anumit transportator


  Conducerea Autorităţii Rutiere Române Agenţia Vâlcea a fost decapitată săptămâna trecută pentru că directorul de până acum, Florinel Butnaru, a favorizat anumite firme de transport în defavoarea altora. Cele mai mari nereguli au avut loc pe traseul Drăgăşani-Băbeni-Râmnicu Vâlcea. Pe larg puteţi citi în săptămânalul Impact Real.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite