Râmnicu Vâlcea: Campanie Antidrog împotriva plantelor halucinogene, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Campanie Antidrog împotriva plantelor halucinogene, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: Campanie Antidrog împotriva plantelor halucinogene, Revista presei locale

Din ziarele locale de astăzi puteţi afla că la două magazine din Vâlcea se vând plante cu efecte halucinogene. O altă publicaţie ne dezvăluie despre „războiul” de la Inspectoratul Şcolar. Mai aflăm din presa locală că medicii vâlceni nu sunt de acord cu porgramul de lucru de opt ore şi că drumul strategic care ar trebui să tranziteze şi zona Obârşia Lotrului, pentru a face legătura dintre Novaci (Gorj) şi Sebeş (Alba)

Campanie Antidrog împotriva plantelor halucinogene

Centrul Antidrog din Râmnicu Vâlcea a trimis sesizări Ministerului Sănătăţii privind regimul de funcţionare al unor magazine, unul în Ostroveni, altul în centru, care sub denumiri naturiste comercializează, la limita legii, plante cu efecte halucinogene. Detalii aflaţi în Curierul de Râmnic.

Numiri ilegale de directori de şcoli

Primarul Mircia Gutău şi inspectorul adjunct Gabriela Ene au dezvăluit faptul că la Inspectoratul Şcolar au fost numiţi ilegal directori de şcoli. Inspectorul general Camelia Coroiu a încercat să numească abuziv un director de şcoală la Mădulari. Inspectorul adjunct spune că va pleca cu toată echipa din ISJ dacă se va continua politica agresivă. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

Austriecii ne-au „tras din nou ţeapă” cu masterplanul de apă şi canalizare

Proiectantul austriac trebuia să finalizeze studiu de fezabilitate al lucrările privind Extinderea şi modernizarea sistemelor de ape şi ape uzate până în iunie 2009, iar proiectul integral, cu toate anexele, trebuia finalizat în august 2009. Austriecii au tărăgat, iar ce măsuri a luat preşedintele Consiliului Judeţean, aflaţi citind Monitorul de Vâlcea.

Medicii vâlceni resping programul de opt ore

Managerul Spitalului Judeţean Vâlcea, ec. Georgeta Sălişte a spus că medicii vâlceni nu sunt încântaţi de această propunere. Şefii de secţii stau opt ore la program, iar ceilalţi, şapte ore. Ideea ca toţi să stea câte opt ore în spital nu va face altceva decât să le diminueze veniturile, în condiţiile în care va fi micşorat şi tariful pe ora de gardă. Detalii aflaţi în Curierul de Vâlcea.

Drumul strategic nu poate fi reabilitat din cauza disputei cu obştile de moşneni

Drumul Naţional 67 C Transalpina, arteră rutieră aflată la altitudinea de 2.200 metri, care face legătura între localitatea Novaci, din judeţul Gorj, şi Sebeş, din judeţul Alba, străbătând judeţul Vâlcea în zona Obârşia Lotrului, drum strategic al judeţului, intră în reabilitare doar pe porţiunea aflată în judeţul Gorj, deorece în Vâlcea sunt dispute pentru terenuri între autorităţi şi proprietarii sau obştile de moşneni. Detalii citiţi în săptămânalul Impact Real.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite