Râmnicu Vâlcea: CSM a fost egalată în ultimul moment de UTA Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: CSM a fost egalată în ultimul moment de UTA Arad
Râmnicu Vâlcea: CSM a fost egalată în ultimul moment de UTA Arad

Formaţia antrenată de Alin Artimon a dominat jocul pe tot parcursul meciului, însă a fost primit golul egalizator în ultimul minut de prelungiri.

Vâlcenii au început partida în forţă. Roman a scăpat singur cu portarul, dar şutul său a fost deviat în corner. “Municipalii” au dominat în continuare prima repriză prin ocaziile lui Boroiban şi Pasăre, însă nici unul nu reuşeşte să îşi fructifice şansa şi scorul la pauză a rămas nedecis, 0-0. Oltenii au pornit în a doua parte a jocului la fel de motivaţi şi au deschis scorul prin Adrian Dandea, care a reluat cu capul după o fază fixă venită de la Răzvan Dobre. Acelaşi Dobre a fost aproape de a majora scorul, însă portarul Cristian Belgredean respinge eroic. Jocul echipei din Zăvoi pierde din intensitate în minutul 89, când Dan Roman este eliminat după al doilea galben. “Bătrâna Doamnă” a egalat în minutul cinci de prelungiri, în ultima fază a meciului, prin golul marcat cu capul de Pedrag Pocuca şi meciul se termină 1-1.

În urma acestei partide, formaţia de sub Capela urcă pe locul nouă clasament, la egalitate de puncte cu CS Otopeni, FC Silvania şi FC Bihor. “Am dominat tot meciul, am fost superiori formaţiei UTA. Fotbalul este nedrept cu echipa noastră, dar dacă vom reuşi să trecem de acest rezultat vom fi căliţi pentru meciurile următoare. Nu am ce să reproşez jucătorilor mei, îi felicit pentru dăruirea care au avut-o în această partidă” a declarat antrenorul CSM-ului, Alin Artimon.
“Municipalii” vor disputa următoarea partidă în deplasare, pe terenul formaţiei “U” Cluj.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite