Râmnicu Vâlcea: CSM a învins-o pe Dacia Mioveni în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: CSM a învins-o pe Dacia Mioveni în Cupa României
Râmnicu Vâlcea: CSM a învins-o pe Dacia Mioveni în Cupa României

Echipa antrenată de Alin Artimon s-a calificat în şaisprezecimile competiţiei, după ce a trecut în prelungiri de Dacia Mioveni.

Învinsă în etapa trecută de piteşteni cu 2-1 pe stadionul “Municipal” din parcul Zăvoi, CSM Râmnicu Vâlcea şi-a luat revanşa în faţa formaţiei Dacia, învingând-o la Mioveni cu 3-1. Oaspeţii au preluat conducerea din primele cinci minute, când noul jucător al vâlcenilor, Dragomir, a trimis mingea în propria poartă. Boroiban a restabilit egalitatea în minutul 35, printr-un şut din afara careului. Asemenea meciului din runda trecută a Cupei României, “municipalii” au câştigat partida în prelungiri. Laurenţiu Boroiban a marcat din nou aducându-şi echipa în avantaj în minutul 112, iar Săraru închide tabela în repriza a doua de prelungiri. Până la meciul din runda următoare a competiţiei, echipa din Zăvoi va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu FC Drobeta.
Primul 11 al CSM-ului la meciul cu Dacia Mioveni: Brănescu - Stoian, Dandea, Deaconescu, Dragomir - Fl. Pârvu, G. Roşca, Voinea, Dobroiu - Boroiban, Plătărescu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite