Râmnicu Vâlcea: CSM va afla astăzi adversarul din şaisprezecimile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: CSM va afla astăzi adversarul din şaisprezecimile Cupei României
Râmnicu Vâlcea: CSM va afla astăzi adversarul din şaisprezecimile Cupei României

Echipa din Zăvoi a fost repartizată în urna C valorică şi speră să aducă un adversar renumit pe stadionul „Municipali” din Râmnicu Vâlcea.

Astăzi, de la ora 16.00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorţi a programului şaisprezecimilor de finală ale competiţiei K.O. Echipele participante vor fi împărţite în trei urne valorice la tragerea la sorţi. În prima urnă vor fi echipele clasare pe locurile 1-6 în precedenta ediţie a Ligii I, în timp ce în urna a doua vor fi celelalte 12 formaţii din actualul sezon al competiţiei interne. În ultima grupă valorică au fost repartizate grupările care au obţinut calificarea în 16-imi după ce au trecut de tururile preliminare.

Urnele pentru tragerea la sorţi a şaisprezecimilor:

URNA A - Unirea Urziceni, FC Timişoara, Dinamo, CFR Cluj, FC Vaslui, Steaua.
URNA B - Universitatea Craiova, Rapid, FC Braşov, Pandurii Tg. Jiu, Oţelul Galaţi, Gloria Bistriţa, Politehnica Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Ceahlăul Piatra Neamţ, Astra Ploieşti, Unirea Alba Iulia, Internaţional Curtea de Argeş.
URNA C - Gloria Bistriţa II, FCM Bacău, Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, Sportul Studenţesc, CS Otopeni, Chimia Brazi, Dunărea Giurgiu, CSM Râmnicu Vâlcea, Minerul Mehedinţi, Gaz Metan CFR Craiova, FC Zlatna, Sănătatea Cluj, FC Bihor.

La tragerea la sorţi se vor împerechea echipele din urna A cu cele din urna C. În continuare, cele din urna B vor fi împerecheate cu cele din urna C, iar cele patru care vor rămâne din urna B vor juca între ele. Pentru toate meciurile, formaţia organizatoare va fi stabilită prin tragere la sorţi.

Partidele din 16-imi se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Dacă scorul va fi egal după 90 de minute se va trece la prelungiri (două reprize a cîte 15 minute) şi, în cele din urmă, la lovituri de departajare. Meciurile vor fi programate în zilele de 22, 23 şi 24 septembrie, în timp ce optimele se vor disputa pe 27, 28 şi 29 octombrie.

În cazul în care unul dintre meciuri va fi programat în nocturnă pentru a fi televizat, iar echipa nu va avea instalaţie de iluminat, partida se va disputa pe terenul celeilalte formaţii. Dacă nici aceasta nu are dotările corespunzătoare, FRF va muta jocul pe un alt stadion, aproape de localitatea din care este echipa gazdă.

Ediţia 2009/2010 a Cupei României va avea loc pe data de 5 iunie la Iaşi.
După ora 16.00 intră pe ramnicu-valcea.adevarul.ro pentru a afla primul cu cine vor juca cele două echipe din Bănie.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite