Râmnicu Vâlcea: CSM a învins pe Fortuna Covaci cu 6-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: CSM a învins pe Fortuna Covaci cu 6-1
Râmnicu Vâlcea: CSM a învins pe Fortuna Covaci cu 6-1

Fără tehnicianul Alin Artimon, formaţia vâlceană a jucat astăzi prima partidă din acest sezon, câştigând la un scor de tenis în faţa nou-promovatei Foruna Covaci.

CSM Râmnicu Vâlcea a obţinut astăzi prima victorie din acest campionat, după ce au trecut la scor de formaţia bănăţeană Fortuna Covaci. “Municipalii” început lejer partida, având primele ocazii importante în minutul 18, când Dobre şi Pasăre au ratat din careul oaspeţilor. Petre Goge a deschis scorul după cinci minute, după un şut de la 25 de metri, păcălindu-l pe portarul Smaranda. În minutul 31, Pasăre a centrat de la marginea careului şi Boroiban a deviat mingea în plasă, scorul devenind 2-0. Noul venit în Zăvoi, Dan Roman, a înscrs cu un şut de la colţul scurt, stabilind scorul la pauză, 3-0 pentru vâlceni.

“Municipalii” au început în forţă în partea a doua a partidei şi au marchat de două ori prin Răzvan Dobre, după mai multe ratări succesive ale oltenilor. Roman îşi trece în cont dubla în minutul 74, iar oaspeţii înscriu golul de onoare peste un minut prin Bogdan Steop. Vâlcenii reuşesc astfel scorul etapei şi vor juca miercuri partida restanţă cu CFR Timişoara.

 “A fost un meci greu datorită plecării antrenorului Alin Artimon, am cerut jucătorilor mobilizare şi îi felicit pentru rezultatul obţinut. Dedicăm această victorie lui Artimon pentru tot ce a făcut pentru această echipă” a declarat tehnicianul interimar al grupării din Zăvoi, Dumitru Teleşpan.

“Am jucat contra unei echipe modeste, ne aşteptam să câştigăm. Dedicăm această victorie antrenorului Alin Artimon şi sperăm că poate în curând îl vom găsi în vestiar”
a spus căpitanul echipei vâlcene, Marius Pasăre.

Celelalte rezultate ale etapei a II-a, Seria a 2-a:
Arieşul Turda - Gaz Metan CFR Craiova 2-3
Dacia Mioveni - FC Silvana 1-1
FCM Târgu Mureş - CS Otopeni 1-1
Mureşul Deva - Minerul Lupeni 1-0
Universitatea Cluj - FC Baia Mare 1-1
UTA Arad - FC Bihor 0-0
Jiul Petroşani - CFR Timişoara 3-0 
FC Drobeta - FC Argeş  0-1

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite