Râmnicu Vâlcea: Artimon se întoarce la CSM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Artimon se întoarce la CSM
Râmnicu Vâlcea: Artimon se întoarce la CSM

Impresionat de reacţiile jucătorilor şi ale suporterilor vâlceni, antrenorul Alin Artimon a revenit la formaţia din Zăvoi.

Alin Artimon va prelua din nou cârma echipei CSM Râmnicu Vâlcea Tehnicianul bănăţean va reveni dimineaţă la antrenamentul gupării vâlcene pentru a pregăti meciul restanţă de miercuri, cu CFR Timişoara. “Revenirea mea nu are nici o legătură rezultatul înregistrat astăzi. M-a impresionat reacţia jucătorilor şi reacţia neaşteptată a suporterilor, dar şi conducerea clubului, care a insistat zilele trecute să mă întorc la CSM” a declarat Artimon.
Bănăţeanul părăsise miercuri echipa vâlceană, după ce nu ajunsese la un acord cu conducerea clubului în privinţa modalităţii de plată a contractului.”Am convenit asupra altor condiţii, încă nu aş dori să vorbesc despre ele până nu sunt pe hârtie” a spus antrenorul.
Artimon nu va sta pe banca CSM-ului pentru încă trei etape, datorită suspendării după meciul cu UTA din sezonul trecut. Echipa din Zăvoi a câştigat astăzi pe teren propriu în faţa formaţiei Fortuna Covaci cu 6-1.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite