Râmnicu Vâlcea: CSM joacă în prima etapă la Arad cu ACU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: CSM joacă în prima etapă la Arad cu ACU
Râmnicu Vâlcea: CSM joacă în prima etapă la Arad cu ACU

CSM Râmnicu Vâlcea debutează sâmbătă în sezonul 2009-2010 al Seriei Vest, la Arad, cu ACU, echipă care rămâne în Liga a II-a datorită retragerii bihorenilor de la Liberty.

“Municipalii” vor juca sâmbătă în deplasare la ACU Arad, formaţie care a preluat programul echipei Liberty Salonta pentru sezonul 2009-2010. Federaţia Română de Fotbal a decis ieri ca formaţia arădeană să rămână în liga a II-a, chiar dacă a terminat pe locul 15. Aşa cum au anticipat, vâlcenii vor evolua în prima etapă a campionatului pe terenul “Motorul” din Arad. “Dintre cei trei adversari pe care ii puteam intalni, aceasta echipă este cea mai dificilă. Sper să fim în tonus şi să incepem căt mai bine acest campionat. Contează startul, sper să profităm de acest meci” a declarat antrenorul CSM-ului, Alin Artimon.

CSM II a fost desfiinţată

Conducerea formaţiei vâlcene a decis să desfiinţeze echipa a II-a a CSM-ului, care a evoluat sezonul trecut în liga a IV-a. Directorul general al clubului din Zăvoi, Florin Verigeanu, a menţionat că jucătorii vor fi probabil împrumutaţi sau transferaţi la alte cluburi din diviziile judeţene.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite