Râmnicu Vâlcea: Valentina Ardean Elisei va rata CM din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Valentina Ardean Elisei va rata CM din China
Râmnicu Vâlcea: Valentina Ardean Elisei va rata CM din China

Extrema stângă a campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea, s-a accidentat aseară în meciul de Liga Campionilor cu Zvezda Zvenigorod, partidă câştigată de “galactic” cu 31-27.

Handbalista de la Oltchim a fost diagnisticată cu ruptură de ligamente încrucişate, cu afectarea ligamentului colateral şi a meniscului, şi va lipsi şase luni, a declarat luni pentru NewsIn, preşedintele grupării vâlcene, Ioan Gavrilescu. "A făcut dimineaţă RMN-ul aici, la Vâlcea, iar medicul a spus că are ruptură de ligamente încrucişate cu afectarea ligamentului colateral şi a meniscului, iar asta înseamnă că va mai juca handbal pe 1 iulie 2010. Doctora de aici a spus că în proporţie de 95% acesta este diagnosticul, vom trimite rezultatul RMN-ului şi la doctorul Dinu de la Floreasca să vedem ce spune, dar nu cred că se va schimba ceva. Eu deja am discutat cu doctorul Martens din Belgia, renumit chirurg, pentru că mai mult ca sigur va fi nevoie de operaţie, şi am vrea ca Alice să meargă acolo", a explicat Ioan Gavrilescu.

image


Ioan Gavrilescu, preşedintele CS Oltchim

Tehnicianul Radu Voina a anunţat că va trimite totuşi analizele jucătoareo în Franţa, pentru a afla şi părerea medicilor de acolo." E un mare ghinion pentru Alice, mai ales ca va rata şi Campionatul Mondial. Este o pierdere enormă pentru echipă şi pentru naţională", a spus Voina pentru NewsIn.

image


Radu Voina

Valentina Ardean Elisei are 27 de ani şi la Campionatul European din 2008 a fost declarată cea mai bună extremă stânga a turneului final. Dacă va rata Campionatul Mondial din China, atunci acesta va fi al doilea turneu final mondial la care extrema nu va participa din cauza unei accidentări. La CM 2007 din Franţa, Elisei a lipsit din cauza unei recidive la o accidentare mai veche. În palmarestul extremei este trecută medalia de argint din 2005, dar şi titlul de cea mai bună extremă stânga din lume la CM 2005. La nivel de competiţii de club, Elisei a cucerit cu Oltchimul, Cupa Cupelor şi Supercupa Europei, ambele în 2007.

image

        

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite