Râmnicu Vâlcea: CET începe probele de căldură, „Revista presei locale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: CET începe probele de căldură, „Revista presei locale”
Râmnicu Vâlcea: CET începe probele de căldură, „Revista presei locale”

Din ziarele locale de azi aflăm că CET-ul începe probele „la cald”şi că şcolarii vâlceni ar putea rămâne fără lapte şi corn. În altă ordine de ideii, colegii de la Monitorul de Vâlcea lasează o campanie, la care subscriem, de ajutorare a unui băieţel bolnav de cancer.

CET începe probele de căldură

În perioada 1-6 octombrie, CET Govora a anunţat începerea probelor la cald, atât pentru instalaţiile proprii cât şi pentru consumatori, din 7 octombrie (începând cu ora 9.00) până în 12, 13 octombrie. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

Şcolarii fără corn şi lapte?

Elevii şi preşcolarii ar putea rămâne fără corn şi lapte, dacă reprezentanţi Consiliului Judeţean Vâlcea nu ajung la o înţelegere cu furnizorii de produse. Licitaţia electronică desfăşurată recent nu s-a soldat cu nici un rezultat, pentru că una dintre firmele participante a depus contestaţie. Detalii aflaţi din Curierul de Vâlcea.

Ajutaţi-l pe „fulguşorul” Florin

La doar patru ani, Florin Fulga se luptă cu o boală necruţătoare: cancerul. Despre drama unei mame care se chinuie să-şi slaveze copilul, dar şi felul cum puteţi să-l ajutaţi pe micuţ, aflaţi din Monitorul de Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite