Râmnicu Vâlcea: „Depozit” de arme şi muniţie, la un agent de pază din Bucureşti, Adevarul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Depozit” de arme şi muniţie, la un agent de pază din Bucureşti, Adevarul la minut
Râmnicu Vâlcea: „Depozit” de arme şi muniţie, la un agent de pază din Bucureşti, Adevarul la minut

Principalele ştiri pe care le puteţi citi astăzi în ediţia tipărită a ziarului Adevarul de Seară, de Râmnicu Vâlcea.

„Depozit” de arme şi muniţii la un agent de pază din Bucureşti

În localitatea Tomşani, poliţiştii vâlceni au descoperit ieri, într-un geamantan,  la locuinţa lui Nicolae Popescu (45 ani), agent de pază la o firmă din Bucureşti, două arme cu aer comprimat, un pistol, tot cu aer comprimat, 2.250 proiectile de calibrul 4,5 şi 5,5 mm., două pistoale şi 150 bucăţi capse. Agentul de pază, care nu s-a opus percheziţiei, a spus că a cumpărat armele şi muniţia de la magazine din Bucureşti, fără ănsă să poată doveni cu acte în regulă legalitatea arsenalului deţinut. Agentul de pază locuieşte în cătunul Ghioceoaia, în casa mamei sale, cătun în care sunt, în total, vreo zece case. Poliţiştii au ajuns să percheziţioneze locuinţa agentului de pază, căutând să dezlege misteriaose dispariţie a două persoane, un bărbat şi o femeie din localitatea învecinată Fârtăţeşti. Nicolae Popescu este cercetat în stare de libertate pentru nerespectarea regimului armelor şi miniţiilor. (D.Ţ.)

Imprimerie Rapidă, la Stolniceni

Astăzi la ora 15.00 este pusă în funcţiune o Unitate de Imprimerie Rapidă, din cadrul Ministerului Finanţelor. Aici se vor tipări actele administrativ fiscale folosite la taxarea sau impozitarea contribuabililor. La manifestare va participa ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Pogea. (D.Ţ.)

Începe şcoala de vară

Astăzi, la Biblioteca Anim Ivireanul a avut loc debutul întâlnirilor organizate sub genericul „Şcola de vară”, la care vor participa tinerii voluntari ai Centrului Europe Direct din Râmnicu Vâlcea.  Elevii vor învăţa cum să scrie proiecte cu finanţare europeană. Organizatorii programului sunt centrul ED şi Agenţia pentru Proiecte Comunitare. (S.M.)

A murit intrând cu motocicleta în panoul „Viteza ucide”

Florin Banacu (20 ani), din Berislăveşti a murit ieri după amiază după ce s-a lovit cu motocileta de un panou publicitar pe care scria „Viteza ucide”. Tânărul motociclist a fost proiectat în panou de un Renault Megan condus de Marin Toma (70 ani), din Bucureşti, care circula din sens invers şi a cărui maşină a derapat. Prietena motoclistului a murit, cu câteva luni în urmă, tot in accident rutier, pe Valea Oltului. (D.Ţ.)


Rromii au dat atacul, la Prundeni

Şase femei de etnie rromă din Craiova au venit cu o maşină inscripţionată „Taxi” la locuinţa Mariei Tabacu din Prundeni şi sub pretextul că vor să cumpere vin, i-au furat acesteia 6.000 de lei dintr-un dulap. Poliţiştii au declanşat acţiunea „Năvodul”, iar în localitatea Ioneşti au fost prinse cele şase femei. (D.Ţ.)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite