Râmnicu Vâlcea: Întâlnire World Vision la Bibliotecă - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Întâlnire World Vision la Bibliotecă - Adevărul la minut
Râmnicu Vâlcea: Întâlnire World Vision la Bibliotecă - Adevărul la minut

Principalale ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară - Râmnicu Vâlcea

Astăzi, ora 14.00
Voluntarii World Vision se întâlnesc la Bibliotecă

În această după-amiază, la Biblioteca Judeţeană  Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea va avea loc întâlnirea voluntarilor organizaţiei World Vision. Potrivit iniţiatorilor se vor trece în revistă ultimele acţiuni derulate de filiala din Vâlcea a organizaţiei nonguvernamentale dar şi proiectele ce vor fi puse în practică în viitorul apropiat. (S.M.)

Astăzi, ora 7.00
Albumul „Van Gogh” s-a epuizat de la prima oră

Zeci de vâlceni s-au trezit la prima oră în această dimineaţă pentru a prinde albumul „Van Gogh. Viaţa şi opera”, distribuit azi împreună cu ziarul Adevărul şi Adevărul Literar şi Artistic. „La noi s-au dat foarte repede, atât cele pe abonament cât şi cele comandate în plus. Avem cititori care s-au înscris pentru toată colecţia”, ne spune Adrian Mureşanu, vânzător la unul din chioşcurile de pe strada Matei Basarab. (S.M.)

Acţiune
Teledon pentru salvarea Cinematograful din Băile Govora

Duminică la TVR se va desfăşura programul intercativ „Restaurare ”, pentru salvarea a 30 de clădiri de patrimoniu clasate ca monumente istorice şi de arhitectură din toată ţara. Din aceastea face parte şi Cinematograful din Govora construit în 1929 de arhitectul  Virginia Andreescu Haret. În trecut, cinematograful servea ca sală de spectacole şi cazinou, iar în anii ‘40 ca cinematograf.   (M.M.)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite