Baia Mare şi Oltchim s-au înţeles pentru transferul Melindei Geiger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile HCM Ştiinţa Baia Mare şi Oltchim Râmnicu Vâlcea au ajuns la o înţelegere în privinţa transferului handbalistei Melinda Geiger, care ar putea debuta pentru campioana României sâmbătă, în deplasare, cu Randers HK (Danemarca), în meci contând pentru grupa C a Ligii Campionilor.

Negocierile dintre cele două cluburi s-au încheiat favorabil, astfel că handbalista în vârstă de 23 de ani, titulară la HCM Ştiinţa Baia Mare va trece sub comanda antrenorului Kovacs Peter, la Oltchim.

Cu o condiţie, însă: să achite grila de transfer asupra căreia s-a făcut înţelegerea. "Noi ne-am înţeles între cluburi, din momentul în care Oltchim va achita grila de transfer şi se vor înţelege şi cu jucătoarea, Geiger poate pleca, în câteva ore. Astăzi este la antrenamentele echipei noastre", a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul sportiv al HCM Ştiinţa Baia Mare, Daniel Kotecz.

El a infirmat varianta potrivit căreia pe lângă grila de transfer a handbalistei Melinda Geiger vor veni şi jucătoare de la Oltchim, sub formă de împrumut. "Nu e vorba de alte jucătoare împrumutate, ci de alte beneficii, adică echipament, turnee etc", a precizat Kotecz.

Dacă se vor încheia formalităţile în timp util, Melinda Geiger ar putea debuta pentru Oltchim, sâmbătă, în noul sezon al Ligii Campionilor, în grupa C, cu danezele de la Randers HK, în deplasare (ora 15.30).

Melinda Geiger (23 de ani, inter dreapta) este un produs al şcolii băimărene de handbal, fiind jucătoarea reprezentativă a formaţiei antrenate de Ion Gherhard. Geiger a făcut parte şi din lotul României, care a câştigat Cupa Mondială din Danemarca, luna trecută.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite