Râmnicu Vâlcea: Babuinul de Măciuca, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Babuinul de Măciuca, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: Babuinul de Măciuca, Revista presei locale

Din ziarele locale aflăm ce năzbâtii face un babuin îngrijit de o bătrânică din comuna Măciuca. În altă ordine de idei, şcoala vâlceană are copiii de excepţie. În timp ce adolescenţii se pot înscrie on-line la concursul „Viitorii Olimpici”, o elevă de la Lahovari a primit bursă de performanţă. Mai aflăm că Guvernul ne pregăteşte un registrul electronic în care să se ştie totul despre noi.

Babuinul de Măciuca

O femeie din comuna Măciuca s-a pricopsit cu un babuin. Tzuki are doi ani şi i-a fost adus  de fiica ei din Austria, în urmă cu un an şi jumătate. Obraznic foc, babuinul fură şi muşcă, dar cu toate astea localnici îl îndrăgesc ori de câte ori bătrâna iese cu el în lesă pe uliţele satului. Ce-i place şi ce nu-i place babuinului şi multe alte detalii picante citiţi pe larg în Impact Real

Eleva Cătălina Jugrăvescu, de la Colegiul Lahovari, a primit bursă de performanţă

Printre elevii şi studenţii stimulaţi de Guvern, care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale, se numără şi eleva vâlceancă de la Colegiul Lahovari, Cătălina Zugrăvescu, medaliată la Olimpiada Internaţională de Geografie. Mai multe amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

„Matematica on-line”, pregătire gratuită pentru candidaţii la Olimpiadă

Elevii din învăţământul primari, gimnazial şi liceal au posibilitatea de a se înscrie la concursul anual de matematică „Viitorii Olimpici” , ce va avea loc prin intermediul site-ului www.viitoriiolimpici.ro Competiţia are ca scop pregătirea gratuită a cât mai multor elevi pentru a participa la Olimpiada Naţională de Matematică. Detalii citiţi în Monitorul de Vâlcea.

Toate informaţiile despre români vor fi înscrise în Registrele Electronice Naţionale

Guvernul intenţionează să înfiinţeze şapte registre electronice naţionale care vor conţine informaţii despre populaţie, taxe, societăţi, proprietăţi, asigurări sociale, studenţi şi în domeniul rutier. Amănunte citiţi în Curierul de Râmnic.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite