Râmnicu Vâlcea: Un BMW s-a luat la „trântă” cu un Logan şi l-a dat peste cap - „Adevărul la minut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Un BMW s-a luat la „trântă” cu un Logan şi l-a dat peste cap - „Adevărul la minut”
Râmnicu Vâlcea: Un BMW s-a luat la „trântă” cu un Logan şi l-a dat peste cap - „Adevărul la minut”

Principalele ştiri care apar în ediţia tipărită de astăzi a cotidianului Adevarul de Seară de Râmnicu Vâlcea.

Un BMW s-a luat la „trântă” cu un Logan şi l-a dat peste cap

Un oraşul Băbeni, şoferul unui BMW, care circula dinspre Drăgăşani către Râmnicu Vâlcea s-a luat la „trântă” aseară, la ora 23.10, cu un Logan care circula în faţa sa. Pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară în mers, BMW-ul condus de Florin Didiu (26 ani), din Băbeni, a lovit Loganul condus de Janus Szantoş (43 ani), din Ocna Sibiului şi l-a răsturnat pe plafon, în afara părţii carosabiule. Şoferul Loganului a suferit un traumatism cranian, contuzie toracică şi traumatism la braţul drept. Niciunul dintre cei doi conducători nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un pompier a rănit un pieton imprudent

Aseară, la ora 19.20, Cătălin L. (31 ani), din Drăgăşani, pompier, conducea un autoturism dinspre Drăgăşani către Râmnicu Vâlcea. În localitatea Prundeni, bărbatul l-a acroşat cu partea dreaptă pe pietonul Stan Tudor (35 ani), care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Pietonul a fost grav accidentat, suferind o fractură de tibie şi un traumatism cranian, bărbatul intrând în comă de gradul 1. Nici pietonul şi nici şoferul nu consumaseră alcool.

Seminar despre educaţia europeană

Astăzi, începând cu ora 14.00 în sala de conferinţe a  Bibloiotecii Judeţene Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea va avea loc seminarul „Educaţie Europeană”. Mai multe cadre didactice din Râmnic vor participa la acţiunea  organizată de către Lig Femeilor Creştin Ortodoxe din Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite