Râmnicu Vâlcea: „Aventurile lui Pinocchio” sunt prezentate la Teatrul Anton Pann

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Aventurile lui Pinocchio” sunt prezentate la Teatrul Anton Pann
Râmnicu Vâlcea: „Aventurile lui Pinocchio” sunt prezentate la Teatrul Anton Pann

     Principalele ştiri pe care le puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului Adevărul de Seară de Râmnicu Vâlcea, de azi. 

  Teatru de păpuşi la Anton Pann

  În sala mare a Teatrului Anton Pann are loc, astăzi, la ora 11.00,  spectacolul „Aventurile lui Pinocchio” de Carlo Collodi. Reprezentaţia e susţinută de actorii teatrului, în regia şi scenografia lui Bogdan Tudor Pelerin. Preţul unui bilet e de 5 lei pentru copii şi 2,5 lei pentru însoţitori.

   Premieră la Teatrul Municipal Ariel

   Actorii Teatrului Municipal din Râmnicu Vâlcea au astăzi, la ora 11.30, în premieră spectacolul „Moş Martin, Doctor De Nevoie”, de Dan Constantin. Spectacolul e regizat de Simina Mititelu, iar costumele actorilor au fost realizate de Anca Şerban. Reprezentaţia are loc la Cinematograful Ostroveni.   

 
 
   Memorialul Dragoş Avram, la Prundeni

   În perioada 10-11 octombrie în comuna Prundeni, are loc o competiţie de softball şi baseball ajunsă la ediţia a V-a şi dedicată memoriei sportivului Dragoş Avram. La această întrecere sportivă participă mai multe echipe de softball din Suceava, Târgu Mureş, Drăgăşani, Prundeni, dar şi echipa naţională de softball a Serbiei.

   Proprietari de maşini sancţionaţi

Poliţiştii comunitari au aplicat, ieri, amenzi în valoare de 1.500 de lei. 27 de persoane au fost sancţionate şi avertizate pentru că au staţionat cu autoturismul pe trotuar şi pe spaţiul verde. S-au dat amenzi şi pentru expunerea maşinilor cu afişe de genul „De vânzare” în alte locuri decât cele autorizate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite