Râmnicu Vâlcea: Atenţie la trotuar! Se fură capacele de la gurile de canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria şi Apavil se confruntă cu zeci de furturi de capace de cămin. Până acum au dispărut peste 20 de capace în tot oraşul, hoţii vânzându-le la fier vechi.

Oficialii de la Apavil şi primăria Râmnicului anunţă că operatorul de apă şi canal se confruntă că un număr de furturi de capace de canal în creştere.
"De la începutul acestui an, specialiştii SC APAVIL SA au constatat dispariţia a peste 20 de capace în următoarele zone: Parcul Industrial Sud, Morilor, Ostroveni - str. Nicolae Iorga, Colonie Nuci, străzile Ferdinand şi A. Ivireanul. Au fost depuse sesizări la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, însă până la această dată nu au fost descoperiţi autorii"., explică Daniel Ionescu, purtător de cuvânt al primăriei

Cele mai multe furturi au loc în timpul nopţii, de aceea există probleme în depistarea autorilor. După sustragere, capacele sunt vândute la fier vechi, în schimbul câtorva zeci de lei, în condiţiile în care înlocuirea unui singur capac presupune un cost cuprins între 700 şi 1.000 lei.

Pe lângă pagubele materiale produse, hoţii îi expun pe cetăţenii municipiului Râmnicu Vâlcea unor pericole foarte mari. Un cămin deschis poate duce la accidente extrem de grave, atât în cazul pietonilor, cât şi al autovehiculelor.

"Facem apel la cetăţenii municipiului Râmnicu Vâlcea să ne aducă la cunoştinţă orice informaţie care ar putea ajuta la identificarea şi prinderea autorilor acestor furturi", a declarat purtătorul de cuvânt.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite