Râmnicu Vâlcea: Argeşeni prinşi la furat pe Valea Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri din judeţul Argeş au fost descoperiţi de către poliţiştii din Brezoi cu "prada" în portbagajul maşinii oprite pentru verificări. Grupul a acţionat într-un popas de pe Valea Oltului.

Cei cinci, cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de ani circulau cu un BMW pe DN 7 când au fost opriţi de poliţiştii din Brezoi. Din nefericire pentru grupul de tineri puşi pe furat, oamenii legii organizaseră o acţiune pe linia prevenirii furturilor auto din zona Văii Oltului.

"La controlul efectuat asupra autoturismului au fost identificate, mai multe obiecte vestimentare, telefone moble, o gentă în care se aflau un laptop şi mai multe produse electronice, o bâtă din lemn, un cuţit cu lama rabatabilă, un motoferăstrău şi alte bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cei  cinci ocupanţi ai autoturismului", explică Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că anterior depistarii în trafic, în punctul Laz, la km. 229, stationand într-un refugiu, cele cinci  persoane depistate, au sustras o geacă de imitatie piele de culoare neagra dintr-un autoturism, marca Citroen şi o altă haină  şi un telefon mobil, dintr-o autoutilitară, marca Ford Tranzit, profitând de neatenţia conducătorilor auto.

Bunurile sustrase au fost restituite proprietarilor iar pe numele celor cinci suspecţi au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a grupului şi stabilirii provenienţei bunurilor găsite asupra acestora

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite