Andersen: „Nu vă mai uitaţi la tabelă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daneza Anja Andersen (foto) continuă revoluţia la Oltchim. Deranjată de faptul că elevele sale au stat mai mult cu ochii pe tabela de marcaj decât la adversare, în victoria chinuită contra Reşiţei (26-23), din ultima etapă de campionat, antrenoarea scandinavă a anunţat că va lua măsuri la partida de mâine cu Itxako (Spania), într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

„Atunci când jucătoarele se văd ameninţate pe tabelă, încep să intre în panică, iar acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. Indiferent de scor, trebuie să joace relaxat", a punctat Anja Andersen.

În partida tur, disputată la 12 februarie, vâlcencele au pierdut cu 26-27, deşi au condus timp de 59 de minute şi au avut, la un moment dat, şi un avans de şase goluri. „Chiar şi în partida cu Itxako le voi sfătui să nu se mai uite la tabelă, ca-n meciul tur, şi să joace ce ştiu ele. Am observat că fetelor le e frică de înfrângere şi încerc să corectez acest lucru, să le insuflu plăcerea de a juca handbal", a conchis antrenoarea nordică. „Galacticele" au intrat de joi seara în cantonament la Băile Govora şi ieri au avut programat un singur antrenament în Sala Traian, urmând ca şedinţa de pregătire de azi să fie închisă publicului şi presei.  

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite