Alin Artimon: “Nu ştiu dacă am pierdut două puncte sau am câştigat unul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea a fost dezamăgit de jocul elevilor săi din repriza a II-a a meciului cu Gaz Metan CFR Craiova, scor 2-2.

Deşi au început partida cu gândul la victorie, "municipalii" nici nu s-au aşezat bine în teren şi au primit două goluri de la craioveni în primele cinci minute. Chiar dacă vâlcenii s-au repliat destul de repede reuşind să egaleze încă din prima repriză, antrenorul Alin Artimon nu şi-a putut motive elevii să învingă formaţia lui Jerry Ganea. "Nici nu ştiu dacă am pierdut două puncte sau am câştigat unul. Noi ne-am dorit victoria, era un joc care ne putea ajuta să ne consolidăm poziţia în clasament la sfârşitul acestui tur de campionat. În repriza a doua am jucat haotic, nu am construit nimic şi prin urmare nu am mai marcat", a declarat tehnicianul vâlcenilor.

Gârlă a fost exclus din lot

Nemulţumit de evoluţia modestă, mijlocaşului central Valerian Gârlă, care a intrat în teren în minutul 56 al partidei şi a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene, Artimon a decis ca fotbalistul să fie exclus din lotul echipei din Zăvoi. "Gârlă nu se va mai pregăti cu mine atâta timp cât sunt eu antrenor la CSM. L-am înştiinţat de acest lucru chiar la sfârşitul meciului, fără a mă consulta cu nimeni", a spus Artimon.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite