Râmnicu Vâlcea: Şofer arestat că a condus fără permis, - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Şofer arestat că a condus fără permis, - Adevărul la minut
Râmnicu Vâlcea: Şofer arestat că a condus fără permis, - Adevărul la minut

Principalele ştiri care apar în ediţia tipărită a Adevărului de Seară de Râmnicu Vâlcea.

Aseară, poliţiştii de la Compartimentul Urmăriţi au introdus în arestul Poliţiei Vâlcea, pe Gheorghe Andreescu (38 ani), din Bărbăteşti, care a fost condamnat la 26 octombrie a.c. la doi ani de închisoare, cu executare, de către Judecătoria Horezu. Bărbatul a condus în anul 2006 un autocamion Saviem în timp ce avea permisul de conducere suspendat, a lovit apoi cu maşina un Fiat, după care a fugit.

Opera lui Grigorescu la Bibliotecă

Secţia Multimedia a Bibliotecii Judeţene Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea va găzdui în după amiaza zilei de mâine, la ora 15.00 proiecţia filmului documentar “Nicolae Grigorescu – Viaţa şi opera”. Pasionaţii de pictură, dar şi cei care îndrăgesc lucrările celebrului artist sunt aşteptaţi la Bibliotecă pentru o incursiune în lumea creată de Grigorescu. Bibliotecarii spun că prin aceste acţiuni se încearcă aducerea în cotidian a marilor artişti români.

Arestat pentru că a lovit cu cuţitul

Ion Marica, de 25 de ani, din Tetoiu este începând de aseară noul „chiriaş” al arestului Poliţiei Vâlcea. Bărbatul care mai făcuse închisoare pentru acte de violenţă şi fusese eliberat condiţionat, a lovit un bărbat cu cuţitul care a avut nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale. Fiind recidivist, Judecătoria Bălceşti l-a condamnat la doi ani de închisoare, la această pedeapsă adăugându-se şi cei trei ani din urmă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite