Râmnicu Vâlcea: Adevărul de Seară a ajuns la numărul 200

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai citit cotidian local dă ora exactă în presa din Vâlcea.

Adevărul de Seară – ediţia de Râmnicu Vâlcea, cel mai citit cotidian local din judeţ a ajuns astăzi la numărul 200. Din aprilie, de când primul număr a apărut la cutiile amplasate în trei oraşe ale judeţului şi până în prezent cotidianul nostru s-a impus ca cel mai citit şi apreciat ziar de pe piaţă. Într-o vreme în care majoritatea publicaţiilor aruncă de pe tarabe pagini pline de subiecte politice, ori comunicate de presă uşor prelucrate, Adevărul de Seară se străduieşte să aducă cititorului şi altceva. Scriem despre şi pentru oamenii simpli, încercăm să le aducem la lumină poveştile şi să scoatem la suprafaţă atât lucrurile bune cât şi problemele cu care se confruntă oraşul.

image


Echipa AdS Râmnicu Vâlcea

image


O descoperire "epocală"

Echipa
Alături de noi s-a născut o întrebare şugubeaţă pusă de un cititor isteţ pe adresa de messenger a redacţiei: „De ce veniţi de dimineaţă la serviciu dacă pe ziar scrie Adevărul de Seară?”. Amuzantă şi cu un răspuns dificil, întrebarea cititorului reflectă de fapt munca noastră ce începe dimineaţa la ora şapte fix şi se termină la o oră nedefinită a înserării. Încercăm să acoperim cât mai multe evenimente şi subiecte interesante. În goana noastră după eveniment avem parte şi de momente inedite: plimbări cu balonul sau vizite în saline subterane,  întâlnim oameni speciali şi dăm ochii cu „vedetele momentului”.

image
image


Dorel şi "comoara sa"                                                                          Alina State - cu ochii pe "eveniment"

image


Sergiu şi problemele cu lacul de saramură din spate


„Redactorul AdS e o specie rară”, ni s-a confesat într-o zi un coleg de la o televiziune locală, uimit că în ziarul nostru ştirile apar înaintea buletinului lor. Ne-a întrebat care e secretul nostru, iar noi nu am putut decât să îi dăm câteva repere: ne bem cafeaua pe fugă, vorbim la telefon în acelaşi timp în care ne scriem ştirea,  iar terenul e ca a doua casă pentru noi. Nu i-am mai povestit de adidaşii diluaţi de saramură ai subsemnatului, de orele de stat prin ploaie ori cu capul în soare pentru o poza sau pentru o declaraţie incendiară ale Alinei State - Fulger, de navigaţia pe uliţele vreunui sat uitat de vreme - peripeţii ale colegului nostru Dorel Tîrcomnicu, ori de vânătoarea de oameni pentru pagina Portrete a Mădălinei Mitroi.  Ca să nu mai vorbim de „omul bun la toate” Bogdan Voicu, ce poate trece de la cronici sportive la reportaje „de la faţa locului”.


image

  

image


Mădălina Mitroi, omul 2 in 1                                                    Bogdan la schi în adidaşi
reporter si subiect


Faptul că râmnicenii s-au obişnuit cu noi, ne caută, îşi doresc să comunice şi să ne spună atât necazurile cât şi bucuriile ne face să mergem mai departe şi să avem încredere că Adevărul de Seară va ajunge şi la numărul 1000.

image


Sergiu Mir, într-un rar moment de linişte

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite