Râmnicu Vâlcea: Activitate interzisă sau suspendată la 34 de firme – Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Activitate interzisă sau suspendată la 34 de firme – Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: Activitate interzisă sau suspendată la 34 de firme – Revista presei locale

Din ziarele locale aflăm că funcţionarii de la Siguranţa Alimentelor dau amenzi pe bandă rulantă, şi că medicina vâlceană este în moarte clinică. Tot despre moarte, la propriu, la Racoviţa se întrevede o crimă făcută cu un sadism. Tot din ziarele locale mai aflăm că alocaţiile pentru copii este posibil să se calculeze în funcţie de veniturile părinţilor.

Activitate interzisă sau suspendată la 34 de firme

Compartimentul Siguranţa Alimentelor din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea a dat de la începutul anului şi până în prezent 351 de amenzi, în valoare de 729.520 lei. Mai multe amănunte în Viaţa Vâlcii.

I-a băgat un obiect în vagin şi a sângerat până a murit


Principalul suspect este soţul victimei. Victima, Elena C. (44 ani), din Racoviţa, prezenta la nivelul abodomenului şi al coapselor leziuni traumatice. Victima a suferit o plagă intravaginală peritoneală, provocată de un obiect contondent. Detalii citiţi în Monitorul de Vâlcea.

Alocaţiile pentru copii vor fi calculate în funcţie de veniturile părinţilor

Prin noua lege care dacă va trece prin Parlament, alocaţia pentru minori va valora între 30 şi 150 lei. Cum se va calcula, în funcţie de veniturile părinţilor, aflaţi din Curierul de Râmnic.

Medicina rurală, în moarte clinică!


Sistemul medical este plin de sincope. Medici sunt foarte puţini, şpaga este la ordinea zilei, medicamentele sunt plătite din banii pacienţilor. O radiografie a sistemului sanitar dar şi cum găsesc explicaţii „mai marii” din sistem, citiţi în Curierul de Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite