Râmnicu Vâlcea: Accident în lanţ la Stolniceni din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zapada a cauzat incidente in trafic
Zapada a cauzat incidente in trafic

Doi oameni au fost răniţi în urma unui accident în lanţ petrecut la ieşirea din Râmnicu Vâlcea. Tot din cauza zăpezii un vârstnic a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină. Principalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară.

Carambol la Strolniceni
Şoferul unei Dacii Solenza, de 48 de ani, a produs ieri după amiază un adevarat carambol la Stolniceni. Bărbatul a frânat brusc să intre pe un drum lateral, dar carosabilul fiind umed a lovit o Dacia Sandero, de pe banda 1 de mers, care apoi a fost catapultată pe contrasens unde a lovit o autotilitară marca Mercedes Benz, un microbuz şi o altă maşină parcată. Din Sandero au fost rănite două persoane.


Pieton lovit de o Dacie
Ion Tudor (34 ani), din Berislăveşti a accidentat ieri pe Florea Stanca (67 de ani), din localitate. Conducând o Dacie 1310 pe un drum acoperit cu zăpadă, bărbatul nu a adaptat viteza şi nu a mai putut controla maşina, care a lovit un pieton ce se deplasa regulamentar în afara părţii carosabile. Bărbatul a fost spitalizat cu multiple fracturi. Şoferul nu era băut la volan.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite