Râmnicu Vâlcea: FOTO: Accident grav pe DN7: O Dacie Papuc strivită de două tiruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul Daciei a avut noroc şi a scăpat cu viaţă. Maşina sa a fost transformată într-un moran de fiare după ce a fost lovită de două tiruri,

Accidentul s-a produs, aseară, în jurul orei 19.25, pe DN7, în localitatea Bujoreni. Astfel, în timp ce conducea un autocamion cu semiremorcă, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, Adalbert C, de 52 de ani, din comuna Coşeiu, judeţul Sălaj, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul ce rula în faţa sa, condus de Vasile U., de 40 de ani, din comuna Muereasca, iar în momentrul când acesta a redus viteza încadrându-se pentru virajul la stânga, pe DJ 658, l-a lovit în partea spate. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autocamion cu semiremorcă, care circula din sens opus.

image

În urma evenimentului rutier, Vasile U. a suferit o fractură de stern şi multiple traumatisme, fiind transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea în vederea acordării de îngrijiri medicale.Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite