Râmnicu Vâlcea: Accident cu un mort şi patru răniţi la Budeşti (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul de la Budeşti
Accidentul de la Budeşti

Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier pe DN7. Maşina în care se afla s-a rupt în două în urma impactului cu un copac.

Un tânăr din Bujoreni de numai 21 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie pentrecut la miezul nopţii pe DN7, în comuna Budeşti. Alţi patru tineri au ajuns în spital în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac şi s-a rupt în două.

Accident pe DN 7 la Budeşti

Potrivit poliţiştilor evenimentul a avut loc la ora 00.05, când un Opel Vectra, condus de Radu D de 22 de ani a pierdut controlul direcţiei şi a lovit violent cu partea stângă un copac situat pe marginea drumului, autoturismul rupându-se practic în două.

Accident mortal la Budesti pe DN7

„În urma acestui impact a rezultat decesul pasagerului de pe bancheta din spate Alexandru A, de 21 de ani şi rănirea celorlalte persoane aflate în autoturism, toţi tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani", a explicat subcosmisarul Emilian Muşulete de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea. Şoferul implicat în aest incident a fost testat cu aparatu etilotest, rezultatul fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite