A tras trei focuri cu puşca de vânătoare după un cioban, dar nu l-a nimerit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Vânătorul" a ascuns arma într-o glugă de coceni. Ea a fost găsită de fiul gospodarului în timp ce hrănea animalele din curte.

Ieri după amiază, în jurul orei 16.00, un bărbat din comuna Guşoeni, Ion Diaconeasa, a sunat pe numărul de urgenţă 112 că a găsit o armă de vânătoare, într-o glugă de coceni, la locuinţa tatălui său, din satul Spârleni, punctul Valea Viilor. Poliţiştii din Drăgăşani şi cei din localitate au pornit pe fir. Astfel, s-a stabilit că, cu respectiva puşcă s-a tras asupra ciobanului Gheorghe Dumitru (25 ani). „În timp ce baciul se îndrepta către stână a fost agresat de trei persoane, una dintre ele luând puşca de vânătoare din căruţa cu care venise şi l-a ameninţat pe cioban că-l omoară. În timp ce baciul a fugit, bărbatul a tras trei focuri de armă asupra lui Gheorghe D., fără însă a-l lovi", a spus în această dimineaţă insp. Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Cel care a tras cu arma asupra ciobanului este Constantin Dumitru (36 ani), alături de el în momentul producerii agresiunii mai fiind Ion Cioltan (37 de ani) şi Andrei C. (17 ani). Agresorii vor fi cercetaţi pentru ameninţare şi port ilegal de armă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite