Râmnicu Vâlcea: HOŢIE - A păcălit casiera Casei de Pensii şi a fugit cu 2200 de lei în căciulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Piatra Neamţ a reuşit să păcălească o casieră de la Casa de Pensii Vâlcea şi să dispară cu banii ascunşi în căciulă. Norocul hoţului s-a terminat însă repede, poliţiştii oprindu-l în trafic într-un timp record.

Ieri, în jurul orei 14.00, poliţiştii municipali au fost sesizaţi de conducerea Casei Judeţene de Pensii Vâlcea despre faptul că o persoana necunoscuta invocând schimbul unei sume de bani a sustras din casieria unităţii suma de 2200 lei.


"Din primele date s-a stabilit că suspectul a părăsit locul faptei folosind un autoturism, marca Dacia Logan. Au fost alertate toate echipajele de poliţie din municipiu şi din localităţile învecinate, către care au fost transmise semnalmentele suspectului şi autoturismului, astfel că într-un timp foarte scurt autoturismul a fost identificat şi oprit în trafic pe strada Ştirbei Vodă", explică subcomisarul Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În autovehicul a fost identificat suspectul, în persoana lui Vasile D., de 58 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, iar banii sustraşi au fost identificaţi, cu ocazia controlului corporal, în căciula pe care acesta o purta pe cap.

Din cercetările efectuate a rezultat că suspectul a mers la casieria Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, având asupra sa suma de 7000 lei, în bancnote de 200 lei şi a solicitat casierei să-i schimbe această sumă cu bancnote de câte 100 lei. În timpul schimbului, după ce primise o parte din bani suspectul s-a răzgândit şi i-a cerut casierei să-i returneze suma pe care dorise să o schimbe. Profitând de neatenţia acesteia, a sustras din suma primită 22 de bancnote de 100 lei, după care a părăsit locul faptei.


Pe numele lui Vasile D. a fost deschis un dosar penal şi este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite