Râmnicu Vâlcea: A intrat cu BMW-ul într-un stâlp electric - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au avut de lucru şi de sărbători
Poliţiştii au avut de lucru şi de sărbători

Principalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară Râmnicu Vâlcea.

Azi dimineaţă, ora 1.30
A intrat cu BMW-ul într-un stâlp electric


În localitatea Mihăeşti, Govora-sat a avut loc în această dimineaţă, la ora 1,30 un grav accident rutier. Conducătorul unui BMW Bora, Cosmin Mihai Băduţ (22 ani), din localitate, a condus cu viteză iar într-o curbă la stânga nu a mai putut păstra direcţia maşini şi s-a lovit de un stâlp din beton de pe marginea şoselei. Din accident a fost rănit atât conducătorul auto cât şi Marian Tuţuleasa (20 ani), pasager pe bacheta drepata faţă.


Azi noapte
Prins cu 200 kilograme de caras


Aseară, pe barajul hidrocentralei din Drăgoeşti a fost prins de poliţişti pescuind ilegal Pătru Manda (34 ani), din localitatatea Grădinari-Olt. Bărbatul avea asupra lui cantitatea de 202 kg. de peşte, din specia caras. Oamenii legii au confiscat patru setci monofilament, în lungime de 280 metri, dar şi peştele prins ilegal. Lui Manda i-a fost întocmit dosar penal pentru braconaj.


Sancţiuni
45 de maşini blocate de primărie


În ultimele 48 de ore angajaţii serviciului Blocări Auto din cadrul Primăriei din Râmnicu Vâlcea au imobilizat un număr de 45 de maşini parcate în locuri interzise. Şoferii ghinionişti au trebuit să scoată din buzunar câte 50 de lei pentru deblocare. Cei care îşi lasă maşinile mai mult de 48 de ore în locuri interzise pot risca să să trezească cu autoturismele remorcate şi cu o amendă de 100 de lei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite