Cu un venit de 4.000 de euro pe lună, rectorul UPG Ploiesti este în topul profesorilor universitari cei mai bine plătiţi din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Ulmanu - foto ADS Ploieşti
Vlad Ulmanu - foto ADS Ploieşti

Vlad Ulmanu, rectorul UPG Ploiesti, ocupă un loc important în topul realizat de MONEY.ro privind cele mai mari venituri ale profesorilor universitari din sistemul public. Vlad Ulmanu câştigă peste 4.000 de euro lunar.

Potrivit money.ro, cel mai prosper profesor universitar este Alexandrina Deaconu, cu aproximativ 7.000 de euro pe lună pe care îi câştigă ca prodecan în cadrul Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti. Următoarea poziţie în top este ocupată de prorectorul de la ASE, Ion Stancu, cu un venit net lunar de 6.560 de euro.

Totodată, 17 profesori universitari câştigă lunar între 4.000 de euro şi 4.500 de euro, exclusiv din activitatea didactică şi de cercetare la universitatea la care sunt afiliaţi şi din evaluări Aracis, conform declaraţiilor de avere publicate pe site-urile universităţilor. Este vorba de trei profesori din cadrul ASE, unul de la universitatea publică din Arad, patru de la Sibiu, doi de la Facultatea de Sociologie din cadrul Universităţii Bucureşti, un profesor de la Politehnica Bucureşti, unul din Oradea, Mureş, Cluj, Ploieşti - Vlad Ulmanu, rectorul UPG Ploiesti, cu un venit lunar de 4.075 euro, Reşiţa şi Suceava.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite