Un prahovean a vrut să-şi violeze nepoata minoră şi cu dezabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reţinere poliţie. Poză generică
Reţinere poliţie. Poză generică

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Vărbilău, a fost reţinut pentru tentativă de viol. Victima este chiar nepoata acestuia, o adolescentă, în vârstă de 17 ani, cu dezabilităţi.

Tânărul a fost surprins de mama victimei în timp ce ieşea din camera acesteia, pe care a găsit-o plângând şi dezbrăcată pe jumătate.

În ciuda faptului că acuzatul este chiar frate cu mama victimei, femeia nu a ezitat nicio clipă să sune la poliţie. Tânăra a fost condusă la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, unde în urma examinării specialistul a constat că actul sexual nu s-a consumat, adolescenta fiind virgină şi fără traume fizice.

Din cercetări a rezultat că suspectul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, când a intrat în camera minorei, pe care a dezbrăcat-o şi a atins-o în zonele intime, însă fără  a întreţine relaţii sexuale cu aceasta.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite