O nouă victorie pentru Petrolul Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Lupii“ au început să simtă gustul victoriei Foto: fcpetrolul.ro
„Lupii“ au început să simtă gustul victoriei Foto: fcpetrolul.ro

Dacă au încheiat turul criticaţi de suporteri, petroliştii par să-şi fi dat drumul la joc în meciurile amicale. „Lupii“ au câştigat cu 2-1 amicalul de sâmbătă, disputat contra echipei de primă ligă FC Paksi, locul 8 în Ungaria

Menţinându-se pe trendul ascendent al evoluţiilor din ultima perioadă, petroliştii au făcut, contra ungurilor de la Paksi, poate cel mai bun meci al lor din Antalya, notează site-ul oficial al clubului. Cu o prestaţie solidă atât în faza de apărare, cât şi în cea de atac, formaţia lui Valeriu Răchită s-a impus fără probleme, chiar dacă scorul final ar putea lăsa impresia unui meci echilibrat. Ploieştenii au deschis scorul în minutul 12, atunci când, la o lovitură liberă de la 22 de metri, Fl. Dumitru i-a mişcat uşor mingea lui Buhuşi, care a înscris cu un şut ce l-a păcălit pe Csernyanski, potrivit fcpetrolul.ro. 1-0 a fost şi scorul primei părţi, iar, imediat după reluare, „galben-albaştrii" au dat startul ofensivei la poarta maghiară. Desprinderea s-a produs la capătul primei ore de joc, când ultimul venit în tabăra „lupilor", franco-tunisianul Ali Mathlouthi, a avut o cursă explozivă pe partea dreaptă, a pierdut un adversar pe drum şi, pătruns în careu, a centrat ideal în faţa porţii, de acolo de unde Negru nu putea greşi: 2-0. Câteva minute mai târziu, Mathlouthi (63) a repetat acţiunea, însă pe partea opusă, dar Borza a trimis în bară, de la doar doi metri. Ungurii au reuşit să reducă din handicap în prelungirile meciului, după ce Szatmari a reluat în plasă o minge respinsă, în lateral, de către Gritti, iar meciul s-a încheiat cu o nouă ocazie uriaşă a ploieştenilor, Stojimirovic nereuşind să puncteze, la capătul încă unei acţiuni excelente a lui Mathlouthi, mai anunţă site-ul Petrolului.

Valeriu Răchită i-a trimis în teren pe: Povilas (46 Gritti) - Buleică (46 Străuţ), Melinte, Bikana (59 Tudor), Ben Djemia (46 Stoica) - Mustivar (65 Stojimirovic), Negru (59 Bărbulescu) - Dumitru (46 Neagu), Opriţa (59 Borza), Buhuşi (46 Boudjemaa) - Dina (46 Mathlouthi).

Voican ratează restul sezonului

RMN-ul efectuat în ţară de atacantul Andrei Voican a relevat faptul că tânărul fotbalist a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi a cornului posterior al meniscului. În această situaţie, Voican va trebui să suporte o intervenţie chirurgicală, urmând să revină pe gazon din sezonul viitor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite