Un valutist din centrul Ploieştiului a fost bătut şi lăsat fără 24.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ploieştean a fost jefuit în plină zi de către un individ în cartierul Malul Roşu. Acesta a fost atacat şi ameninţat cu cuţitul, în momentul în care se pregătea să intre într-un taxi. Bărbatul, care „lucrează" în zona pietonală din centru, a fost lăsat fără aproape 100.000 de lei

Bărbatul a fost atacat şi ameninţat cu cuţitul, în momentul în care se pregătea să intre într-un taxi, de către un individ îmbrăcat sport care l-a lovit cu pumnii şi picioarele pentru a-l deposeda de o borsetă. Cum în ajutorul bărbatului a sărit şi concubina acestuia, atacatorul a zgâriat-o uşor în zona feţei cu lama cuţitului. Tâlharul a reuşit să fugă cu borseta victimei care conţinea conform spuselor acestuia, suma de 100.000 de lei, (peste 23.800 de euro). Victima, Ion Alexiu, în vârstă de peste 40 de ani, este cunoscut ca fiind „schimbaci" de valută şi se învârte în cercuri interlope. Obişnuinţa de a umbla  cu valori mari de bani a atras atenţia acestui individ care l-a atacat ziua în amiaza mare, chiar lângă poarta casei.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că partea vătămată a fost agresată de un bărbat necunoscut, care l-a deposedat de geanta pe care o ţinea în mână, ameninţându-l cu un cuţit. Partea vătămată a declarat că în geanta sustrasă se afla suma de peste 100.000 lei, în lei şi valută", ne-a declarat inspectorul Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite