Hoții de fier vechi au dat, din nou, peste cap circulația trenurilor între Ploiești și București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulația feroviară pe rutele Ploieşti Vest - Brazi şi Ploieşti Sud - Brazi s-a desfășurat, în această dimineață, la cale liberă, trenurile înregistrând întârzieri de sute de minute. Totul din cauza hoților de fier vechi.

Mai nou, acești infractori s-au orientat spre cablurile de la instalația de dirijare a traficului feroviar. În ultima perioadă, aproape că nu există săptămână, în care circulația CFR să nu fie dată peste cap din cauza acestor persoane inconștiente, care pentru câteva zeci de lei pun în pericol viața a sute de persoane. Hoții de fier vechi au dat iama și în cursul nopții trecute, la cablurile instalației de dirijare a traficului pe ruta Ploiești- Brazi. Din cauza acestei defecţiuni, circulaţia garniturilor s-a desfăşurat doar cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, generând întârzieri de zeci de minute pentru trenurile care circulă spre București Nord.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a cablurilor, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite