Alunecare de teren pe DN1, la Cornu, în Prahova. Se circulă pe o singură bandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti a înregistrat vineri 23.732 de autovehicule. Foto Alex Policală
Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti a înregistrat vineri 23.732 de autovehicule. Foto Alex Policală

În judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 93, în zona Cornu, se circulă cu restricţie de viteză pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, pe o singură bandă, din cauza unei alunecări de teren. Polițiștii rutieri se așteaptă să se formeze coloane de autovehicule.

În această după-amiază, când automobiliştii aflaţi în staţiunile montane prahovene şi braşovene vor porni către Bucureşti, în acest punct este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

Având în vedere şi faptul că dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, a înregistrat vineri 23.732 de autovehicule pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, cu 780 mai multe decât vinerea trecută, polițiștii rutieri se aşteaptă ca astăzi să se circule în condiţii de aglomeraţie pe Valea Prahovei. Conducătorilor auto le este recomandată ruta DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite