Ploieştenii îşi pot testa gratuit auzul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consultul este gratuit - foto Adevărul
Consultul este gratuit - foto Adevărul

Angajaţii Primăriei Ploieşti s-au gândit că locuitorii municipiului nu aud prea bine, aşa că le vor asigura, gratuit, o testare a auzului, în parteneriat cu firma SoundService.

Programul se adresează şi persoanelor care sunt deja purtătoare ale unor proteze auditive şi care pot să-şi verifice protezele din punct de vedere tehnic şi să le ajusteze după noua audiogramă. De asemenea, cei care utilizează un aparat auditiv de generaţie veche pot achiziţiona unul nou, de ultimă generaţie, utilizându-l pe cel vechi drept avans.

Rolul proiectului este identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive. Astfel, după realizarea testelor gratuite, purtătorii de proteze auditive vor beneficia de interpretarea datelor şi vor primi recomandări specializate pentru rezolvarea problemelor, cabinetul fiind dotat cu aparatură de ultimă generaţie.
Persoanele interesate sunt aştepate între 1 noiembrie - 20 decembrie, de luni până vineri, între orele 9.30-17.00, la sediul cabinetului de pe Bulevardul Republicii, iar mai multe informaţii pot afla la numărul de telefon 0344.141.319.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite