Administratorii ștrandurilor din Prahova, „răcoriți“ cu amenzi de mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin sezon estival, lucrători ai Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Financiare Prahova, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi Direcţiei de Sănătate Publică Prahova au mers la ștrand.

Nu pentru a se răcori, ci pentru a verifica dacă sunt respectate normele de funcționare și cele privind protecția persoanelor care optează să se relaxeze aici.

La puricat au fost luate ştrandurile din Târgşoru Nou şi Băicoi.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.500 lei, pentru încălcări ale prevederilor Legii 82/1991, Legii 12/1990 şi OG 319/2006.

Totodată au fost recoltate probe de apă din bazinele aflate în exploatare în vederea efectuării analizelor de laborator precum.

De asemenea, inspectorii ITM au efectuat și verificări pe linia existenţei şi înregistrării contractelor individuale de muncă pentru persoanele identificate la unitățile controlate.

La începutul acestei luni, un copil în vârstă de 13 ani s-a înecat în ștrandul de la complexul Ana Maria Pop. După incident, în urma controalelor efectuate de către autorități, bazinul a fost închis din cauza neregulilor constatate.

CITIȚI AICI POVESTEA ADOLESCENTULUI CARE S-A ÎNECAT ÎN ȘTRANDUL DE LA ANAMARIA POP DIN PLOIEȘTI.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite