Spitalul Judeţean Ploieşti nu are bani nici măcar pentru salarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a declarat că pe luna septembrie este înregistrat un deficit de peste 40 de miliarde de lei vechi.

Potrivit ziarulprahova.ro, managerul a subliniat că, pentru o bună funcţionare a instituţiei pe care o conduce îi sunt necesare 65 de miliarde de lei vechi, din care cheltuielile de personal reprezintă 48 de miliarde de lei vechi.

Declaraţiile au fost făcute la şedinţa Consiliului de Administraţie a CAS Prahova. Prezenţa managerului Strâmbeanu a determinat, însă, pe unul dintre membrii CA de la CAS Prahova, Sofia Cioc, să aducă în discuţie şi deficienţele pe care aceasta le-a constatat cu ocazia internării soţului său la Spitalul Judeţean de Urgenţe. De fapt, aceasta a enumerat o serie de "bube" pe care, de altfel, bolnavii sau însoţitorii acestora le sesizează când trec pragul spitalului amintit: grupuri sanitare murdare, lipsa cearceafurilor, a pernelor, a gipsului sau a altor materiale sanitare, nefuncţionarea lifturilor în timpul orelor de vizită, nervozitatea personalului medical etc.

În acest context, Roxana Crăciun, directorul CAS Prahova, a anunţat că urmează să fie demarată o campanie, prin intermediul căreia pacienţii să-si poată exprima părerea în legătură cu calitatea activităţii din sistemul sanitar prahovean.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite