Vedeţi AICI cum arată şoferul fugar care a răsturnat un microbuz plin cu pasageri. Acesta a fost prins pe litoral FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta le-a declarat poliţiştilor că a fugit de frică de la locul accidentului dar că intenţiona să se predea, probabil după sezonul estival. Căutările individului care a băgat 12 oameni în spital au durat zece zile.

Conducătorul auto  teribilist se numeşte Costin Sorin Alexandru Ilie, are 23  de ani, este originar din comuna Blejoi, sat Ploieştiori, şi nu are ocupaţie. Acesta a fost găsit de către oamenii legii pe litoralul românesc, în staţiunea Eforie Nord, unde individul spera să se ascundă până se linişteau lucrurile.

image

CLICK PE POZE PENTRU A-L VEDEA PE ŞOFERUL FUGAR CARE A BĂGAT 12 OAMENI ÎN SPITAL

Tânărul stătea tolănit la soare, pe plajă, când a fost „deranjat" de către poliţişti. Prahoveanul a fost urcat rapid într-o dubă şi adus direct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, care emisese deja mandat de reţinere pentru 24 de ore, pe numele său

Fapta inconştientului

Pe 25 iulie, Costin Ilie se afla la volanul unui autoturism BMW seria 3 înmatriculat în Italia, fără a avea permis de conducere. Acesta a intrat în viteză într-o intersecţie de pe strada Roşiori din Ploieşti, fără să acorde prioritate, şi s-a izbit de un microbuz plin cu călători, care s-a răsturnat pe partea dreaptă. Toţi pasagerii din microbuz au ajuns în spital.

Mai multe amănunte despre acest subiect aflaţi mâine din Adevărul, ediţia de Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite