Cazare Sinaia: Vezi aici cât costă o noapte de cazare sau un sejur la hotelurile din „Perla Carpaţilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La poalele muntelui Furnica se află cea mai cunoscută locaţie turistică din ţara noastră - staţiunea balneoclimaterică Sinaia, supranumită „Perla Carpaţilor". Sinaia este preferată de mulţi turişti din ţară şi din străinătate deoarece aici pot fi vizitate numeroase obiective turistice, dar şi pentru peisajele superbe şi condiţiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă sau de vară.

Cazarea la hotelurile din Sinaia este mai scumpă decât în alte staţiuni de pe Valea Prahovei.

Rowa Dany Sinaia, un sejur de cinci nopţi pentru o persoană costă 575 de lei, tarif în care este inclus şi mic dejun. Micuţii cu vârste de până în 7 ani beneficiază de gratuitate, iar copiii care au între 7 şi 12 ani primesc o reducere de 50%.

Hotel Regal Sinaia, tariful pentru o noapte aici într-un apartament standard (dormitor + living) costă puţin peste 200 de lei pentru două persoane.

Hotel Irish House Sinaia, o noapte de cazare aici pentru două persoane într-o cameră dublă costă 180 de lei. Tariful include şi mic dejun. 

Hotel Rina Sinaia, un sejur aici este la tariful de 449 de lei pentru o persoană. Tariful include patru nopţi de cazare în cameră dublă, cu mic dejun bufet, masă în cont în valoare de 160 de lei, taxă de staţiune şi taxă de Salvamont.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite