Sinaia Forever a dat startul petrecerii de majorat! FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecere mare pe Valea Prahovei, în „Perla" Carpaţilor, unde se află în plină desfăşurare cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului „Sinaia Forever".

În acest an care marchează majoratul festivalului şi a cărui tema a fost aleasă sugestiv "La 4 Ace", primarul Vlad Oprea şi Roxana Iliescu le-au oferit la deschiderea evenimentului 1000 de trandafiri roşii şi albi tuturor celor care au ales să petreacă un sfârşit de săptămână într-o atmosferă de eleganţă şi bun gust.

Ca în fiecare an, la deschiderea oficială au fost prezenţi voluntarii şi membrii celor patru delegaţii oficiale din oraşele înfrăţite, respectiv Castelbuono-Italia, Kusadasi-Turcia, Ilichevsk-Ucraina şi Dimona -Israel.

Atmosfera de sărbătoare a fost susţinută şi de Fanfara Consiliului Judeţean Prahova care de altfel este o prezenţă constantă în oraşul Sinaia.

  VEDEŢI AICI MAI MULTE IMAGINI DIN PRIMA ZI A FESTIVALULUI SINAIA FOREVER

image
image
Participanţii au putut admira, încă din prima zi, diverse demonstraţii (foto: sinaiaforever.ro)

Prima seara s-a încheiat într-o atmosferă incendiară, cu un superb foc de artificii şi joc de lasere care au luminat Bulevardul Acelor.

Distracţia continuă!

În această este rândul lui Mircea Vintilă&Brambura, Vama, Ştefan Bănică Jr. şi Casa Presei (cu un solist inedit în persoana lui Robert Turcescu) să performeze, de la ora 19.30, în Parcul „Dimitrie Ghica". Pentru amatorii altor genuri de muzică, sunt programate şi concerte simfonice în aer liber, dar şi spectacole ale unor ansambluri populare.

Şi, dacă toate acestea nu vă încântă, puteţi vizita Gara Regală şi expoziţia de micromodele feroviare şi plăci de locomotive cu abur, Casa Memorială „George Enescu" sau expoziţia temporară găzduită de Castelul Peleş „Regina Elisabeta şi arta dantelei cu suveica".

Trafic restricţionat

Pe întreaga perioadă de organizare şi desfăşurare a festivalului accesul autoturismelor pe bulevardul din centrul oraşului este interzis, circulaţia se va desfăşura doar pe varianta DN1.

Pe Bulevardul Carol I circulaţia a fost închisă încă de miercuri, 21 septembrie şi va rămâne în acelaşi stadiu până luni, 26 septembrie. Pe strada Octavian Goga traficul va fi restricţionat până duminică, ora 24.00.

Şi la ediţia din acest an sunt aşteptaţi peste 50.000 de participanţi, număr înregistrat şi la festivalurile precedente.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite