Semafoare defecte și haos în centrul Ploieștiului! Imagini surprinse de un cititor Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semafoare defecte și trafic dat peste cap la Ploiești (foto: Claudia Gheorghe)
Semafoare defecte și trafic dat peste cap la Ploiești (foto: Claudia Gheorghe)

În ultima vreme, aproape că nu există zi în care semafoarele din Ploiești să nu cedeze. Mai grav este când se întâmplă acest lucru în zona centrală, la orele de vârf. Un astfel de moment a fost surprins de Claudia Gheorghe, o cititoare Adevărul Ploiești, care ne-a trimis câteva imagini cu haosul din trafic.

Fără semnalele luminoase care să-i ghideze, fără prezența unui agent de la Poliția Rutieră, șoferii grăbiți au uitat de respectarea indicatoarelor și, grăbiți, au încercat să se strecoare pe unde au putut.  Însă nu au făcut altceva decât să dea și mai tare peste cap traficul în zona centrală. Claxoanele și înjurăturile celorlalți participanți la trafic nu au întârziat să apară.

Situația este întâlnită aproape zilnic în Ploiești, în diverse zone, unde semafoarele cedează tot mai des.

Șoferii s-au ghidat în trafic, la mica înțelegere (foto: Claudia Gheorghe)

„Dacă funcționează cele de la Poșta Mare, nu funcționează cele de la Cinema sau de la Catedrală. Și să nu spună cineva că este doar o situație întâmplătoare, pentru că eu circul zilnic cu mașina și tot timpul mă confrunt cu ambuteiajele din trafic. Și nu știu cum se întâmplă, că se defectează la orele de vârf. Bineînțeles că agenții rutieri lipsesc sau își fac apariția atunci când este remediată și defecțiunea", ne-a declarat Claudia Gheorghe, cea care ne-a trimis și imaginile cu haosul din trafic, înregistrat la intersecția din zona Hotelului Central din Ploiești.

Dacă sunteți martori ai unor astfel de evenimente, care pot deveni știri, nu ezitați să le fotografiați și să trimiteți pozele pe adresa redacției ploiesti@adevarul.ro, insotite si de o scurta descriere a acțiunii la care ați asistat.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite