155 de secţii de votare vor fi amenajate în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva Adevărul
Foto: arhiva Adevărul

Pentru scrutinul din 10 iunie, la Ploieşti vor fi amenajate 155 de secţii de votare, potrivit unei dispoziţii semnate de primarul Andrei Volosevici

Primarul Ploieştiului a semnat, zilele trecute, dispoziţia pentru delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare din oraş. Astfel, conform documentului, în municipiu vor fi amenajate 155 de secţii, majoritatea în unităţi de învăţământ, anunţă ziarul Prahova.

Conform obiceiului de la ultimele alegeri, pe lângă şcoli, grădiniţe sau licee, secţiile vor fi deschise şi în alte sedii de instituţii publice, în funcţie de zonă. Potrivit aceleiaşi surse, unele dintre străzile din Ploieşti vor fi arondate la secţiile de votare care se vor amenaja la Palatul Culturii, Casa de Cultură a Sindicatelor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Muzeul Judeţean de Istorie, Clubul Sportiv Şcolar, S.C. Electrica, sediul Regiei Autonome de Transport Public, Cantina de Ajutor Social, Oficiul Poştal nr. 11, Casa Corpului Didactic, S.C. Apa Nova, Ocolul Silvic Ploieşti, Palatul Copiilor (fosta şcoală 20), Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului Prahova, Sistemul de Gospodarire a Apelor Prahova, Agenţia de Protectie a Mediului Prahova, Policlinica Cina, Gara Ploieşti Triaj.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite