Milionarul Sebastian Ghiţă, îndrăgostit de maşinile nemţeşti puternice FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghiţă şi-a cumpărat prima maşină în ultimul an de liceu Foto: Alex Policală
Ghiţă şi-a cumpărat prima maşină în ultimul an de liceu Foto: Alex Policală

Patronul grupului de firme Asesoft, Sebastian Ghiţă, cotat de Forbes cu o avere de ordinul zecilor de milioane de euro, a povestit pentru „Adevărul" că preferă maşinile germane, Mercedes fiind, de departe, marca preferată. Ce conduce acum? „Copilul la grădiniţă"

Pasionat de IT, baschet şi, mai nou, mass-media, cel mai bogat ploieştean, Sebastian Ghiţă, are o pasiune şi în domeniul auto. Miliardarul, cel mai bogat din regiune potrivit Forbes, recunoaşte că marca preferată este Mercedes. El conduce acum un automobil din această gamă, după ce în trecut era văzut prin Ploieşti într-un BMW seria 7.

CITIŢI ŞI: Secretele averilor din topul Forbes 500 miliardari. Povești de succes din toată România

„Mercedes este marca preferată. Acum conduc... copilul la grădiniţă. Într-un Mercedes, desigur", a glumit Sebastian Ghiţă. Miliardarul din Ploieşti are, printre altele, un ML, renumit pentru fiabilitate şi siguranţă, acelaşi model ca şi cel condus de Şerban Huidu.

Mercedes ML a primit 5 stele la testele de siguranţă

FOTOGALERIE: Vezi ce performanţe au maşinile lui Sebastian Ghiţă

Până acum câteva luni, Ghiţă conducea un BMW 750, cu motor de 5.000 cc. De asemenea, în 2008, el îşi lăuda noua maşină de la acea vreme, un Mercedes CL 65 AMG care avea un motor cu 12 cilindri, supraalimentat cu două turbocompresoare, care dezvolta 612 cai putere. „M-am obişnuit cu maşini destul de puternice. Cea pe care o conduc acum, un Mercedes CL 65 AMG, este şi comodă, şi fâşneaţă, şi devreme acasă. Are un raport foarte bun între sportivitate şi eleganţă", spunea atunci Sebi Ghiţă pentrui site-ul 1001auto.ro.

Pasiuni de miliardar pentru Sebi Ghiță: baschetul și media

Sebastian Ghiță, cel mai bogat prahovean din Forbes Top 500

Prima maşină a lui Sebi Ghiţă a fost un Renault 25, cumpărat în clasa a XII-a

FOTOGALERIE: Vezi care a fost prima lui maşină

Aflaţi cât de mare este averea lui Sebi Ghiţă din noul TOP Forbes 500 Miliardari pe care îl găsiţi la chioşcurile de ziare!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite