Şeful IPJ Prahova a fost înlocuit, începând de azi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Despescu, șeful Poliției Prahova. Foto Adevărul Ploiești
Bogdan Despescu, șeful Poliției Prahova. Foto Adevărul Ploiești

Seria schimbărilor din direcțiile deconcentrate pare să se abată și asupra Inspectoratului de Poliție Prahova. Ministerul Internelor a dispus un control, pentru verificarea unor acuyații privind implicarea conducerii în lupte politice

UPDATE Ora 11.00: Comisarul şef Bogdan Despescu a fost înlocuit din funcţia de conducere deţinută la IPJ Prahova. Decizia a fost luată printr-un ordin al Ministrului Administraţiei lşi Internelor, eliberat marţi seară, prin care Despescu a fost mutat, începând din data de 30 mai, pe postul de şef Cabinet la IPJ Buzău.

După ce, nu cu mult timp în urmă, au fost vehiculate mai multe nume pentru a prelua șefia IPJ Prahova, precum Sorin Oprea sau Viorel Dosaru, acum Ministerul Administrației și Internelor a dispus efectuarea unor controale la nivelul instituției, pentru verificarea unor acuyații privind implicarea conducerii Poliției județene în luptele politice, informeayă cotidianul Telegrama. Controalele, desfășurate în Dâmbovița și Prahova, vin după ce secretarul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că șefii celor două inspectorate s-ar fi implicat puternic în sprijinirea PDL.

Neoficial, în Prahova circulă informaţia că acest control va duce, automat, la tragerea pe linie moartă a actualului inspector şef, Bogdan Despescu, despre care guirile rele au spus, încă de la aducerea din Buzău, că ar fi fost impus pe baza unor relaţii ale Elenei Udrea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite