EXCLUSIVITATE: CNSC a respins contestaţiile la licitaţia de salubritate a Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Ploieşti are undă verde să încheie contracte cu firma Rosal, la care acţionar este deputatul PDL Silviu Prigoană. Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a respins, zilele trecute, „la pachet", reclamaţiile depuse în luna iulie de mai mulţi operatori de salubritate

Contestaţiile vizau modul în care s-a desfăşurat licitaţia pentru concesionarea serviciului de salubritate în Ploieşti. Vitalia Servicii pentru Mediu, Romprest, Servicii de Salubritate Bucureşti şi Floricon Salub Câmpina invocaseră o serie de încălcări ale legislaţiei în domeniu în momentul în care comisia de licitaţie a decis descalificarea anumitor ofertanţi şi declararea firmei Rosal, de pe locul doi, câştigătoare.

Prin această decizie, CNSC a respins contestaţiile şi a dispus continuarea procedurii de atribuire. Urmează semnarea contractelor. În premieră în Ploieşti, prin licitaţia tocmai încheiată, suprafaţa oraşului a fost împărţită în două zonă, delimitate de axa Nord-Sud, însă la amândouă a fost declarată câştigătoare aceeaşi firmă. „Astăzi am aflat şi eu de această decizie. A sosit comunicarea de la CNSC, ccea ce înseamnă că putem finaliza procedura", ne-a declarat, ieri, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici. Din aprilie 2010, Rosal Grup lucrează în Ploieşti în baza unui contract pe situaţii de urgenţă, din cauza blocajelor apărute la licitaţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite