Ploieşti: La sex-shop ruşinea se lasă la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: La sex-shop ruşinea se lasă la uşă
Ploieşti: La sex-shop ruşinea se lasă la uşă

Magazinul cu produse destinate plăcerilor carnale are din ce în ce mai mare căutare în rândul bărbaţilor trecuţi de prima tinereţe, ba chiar şi a celor deja ieşiţi la pensie.

Singurul magazin din Ploieşti specializat în comercializarea de produse sexuale şi-a format o clientelă aparte. În afară de tinerii până în 20 de ani care vor să cumpere cadouri pentru diverse aniversări, cumpărători fideli au devenit bărbaţii trecuţi de prima tinereţe.

Vânzătorii spun că aceştia sunt îndrăzneţi atunci când vor să achiziţioneze produse destinate plăcerilor sexuale şi nu prea ţin cont de preţuri atunci când vor s㬠le facă pe plac partenerelor. “Intră în magazine şi de cele mai multe ori ştiu ce vor să cumpere. Au curaj să ne spună direct care este obiectul pe care îl doresc şi unii dintre ei chiar ne spun pentru cine şi de ce”, a spus Maria Ionescu, vânzătoare la sex-shop.

Îşi spun problemele la sex-shop
Pe primul loc în topul vânzărilor se situează afrodisiacele şi DVD-urile cu filme pentru adulţi. “Avem o categorie de bărbaţi, cei trecuţi de 40 de ani care caută diverse stimulente, sprayuri împotriva ejaculării precoce sau cu feromoni, crème pentru erecţie, iar cei de vârsta a treia, pentru ca aveam şi astfel de persoane, ne întreabă de strapoane – acele brâuri speciale care au ataşate vibratoare. Nu este o ruşine, mulţi ne spun că au probleme sexuale şi că nu-şi mai pot satisface partenera decât apelând la astfel de obiecte”, a mai precizat aceasta.

Cadouri pentru amante
Mai există o categorie de bărbaţi, susţin vânzătorii magazinului cu produse destinate plăcerilor sexuale, care vor să găsească cadoul perfect pentru amante.

Aceştia sunt mai rari, ce-I drept, însă atunci când îşi fac apariţia în sex-shop lasă la casa de marcat câteva sute de lei. “Unii bărbaţi ne spun cum au ajuns să aibă amante şi că practică împreună diverse jocuri amoroase. Le cumpără lenjerie intimă care poate ajunge până la 450 de lei setul sau le iau costume sexi de secretară, de şcolăriţă, menajeră, cu măşti, bici şi cătuşe”, a spus vânzătoarea.

Femeile, mai mult curioase
Nu doar reprezentanţii sexului puternic achiziţionează afordisiace, vibratoare sau diverse jucării destinate creşterii poftei sexuale. Şi femeile par curioase, afirmă reprezentanţii magazinelor de profil. Acestea însă se rezumă să cumpere mici obiecte cu diverse mesaje sexuale, cum ar fi o pereche de zaruri cu desene erotice, săpunuri în formă de sâni sau lenjerie comestibilă.

“Ne vizitează mai mult în perioada sărbătorilor de iarnă. Sunt foarte pudice, abia reuşim să aflăm ce vor. Şi dacă nu insistăm nu au curajul să ne spună şi pleacă înainte de a-şi cumpăra ceva. Şi ce e mai nostim, e faptul că 90% dintre femeile care vin la noi achiziţionează anumite obiecte spunând că au nevoie doar pentru a face cadouri prietenilor, în niciun caz pentru ele”, a precizat Maria Ionescu.

Preţuri de sex-shop
Stimulente sexuale (afrodisiace, uleiuri de masej, crème cu feromoni)-30-100 de lei
DVD-uri pentru adulţi – 50-80 de lei
Lenjerie intimă – 150-450 de lei
Vibratoare- 100-600 de lei
Jucării sexuale – 30-100 de lei
Păpuşi gonflabile – 80-200 de lei

Vocea ploieştenilor
Nelu Simache – 52 de ani, salariat
“Nici să nu aud de astfel de magazine. Am mai auzit şi eu de obsedaţi sexual care merg acolo şi-şi cumpără tot felul de obiecte pentru că nu reuşesc să fie fericiţi şi altfel. Dacă au probleme de sănătate să meargă la farmacii nu la magazine d-astea”

Adela Ion – 30 de ani, salariată
“Am fost de mai multe ori, să caut câte ceva trăznit pentru aniversările prietenilor. Am găsit un bici, o pereche de cătuşe cu blăniţă, dar trebuie să ai grijă cui cumperi aşa ceva. Mulţi sunt deranjaţi când li se fac astfel de cadouri”

Sandu Comănescu, 43 de ani, salariat
“Cred că aş face cadou soţiei ceva de acolo, poate o lenjerie intimă. Dar nu altceva, vibratoare sau ce se mai găseşte. Ne descurcăm şi fără ele. Românii nu prea cred că sunt deschişi la astfel de idei de cumpărături, la noi sunt alte mentalităţi”.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite