Salubritatea Ploieştiului a ajuns la Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul operator de salubritate din Ploieşti a deschis două acţiuni la Curtea de Apel, contra Primăriei. Litigiile au fost demarate după ce firma a fost descalificată de la licitaţia de salubritate desfăşurată în această vară de administraţia locală. În primă instanţă, reclamaţiile depuse la CNSC au fost respinse

După ce, la sfârşitul lunii iulie, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a respins reclamaţiile depuse de mai mulţi operatori, una dintre aceste firme a contestat în instanţă atribuirea licitaţiei de salubritate din Ploieşti. Astfel, Vitalia Servicii pentru Mediu a depus, săptămâna trecută, două plângeri la Curtea de Apel Ploieşti. Procedura de atribuire prevăzuse împărţirea lucrărilor în două loturi.

Nemulţumirile vin după ce, la licitaţia amintită, Vitalia a fost descalificată, iar comisia a declarat câştigător, de pe locul doi, pe ambele zone scoase la concurs, actualul operator din Ploieşti, societatea Rosal Grup, la care acţionar este deputatul PDL Silviu Prigoană. Primele înfăţişări au fost stabilitae pe 7, respectiv 15 septembrie, însă e posibil ca dosarele să fie comasate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite