Ploieşti: Roberta Anastase acuzată că i-a “furat” rochia Juliei Verdeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julia Verdeş
Julia Verdeş

Plecată de 12 ani din România, Julia Verdeş, frumoasa care a făcut carieră în India, la Bollywood, n-o iartă pe ploieşteanca Roberta Anastase, actual preşedinte al Camerei Deputaţilor. Fosta Miss Universe România din 1996 e unul dintre motivele pentru care Julia a ales să plece din România.

"Roberta Anastase mi-a furat rochia", a declarat Julia Verdeş într-un interviu acordat pentru realitatea.net. Românca devenită celebră în India a reprezentat România la finala Miss Universe din 1998.

"Rochia de la Doina Levintza pe care trebuia s-o port la finală a ajuns la mine a doua zi după ce s-a terminat tot concursul. Iar această rochie e aceeaşi cu care Roberta Anastase s-a îmbrăcat la petrecerea de cu o seară înainte de finala Miss Universe. Nici măcar n-a venit a doua zi, înainte de concurs să-mi dea rochia, mi-a dat-o după", a povestit Julia Verdeş.

Românca mai povesteşte că şi-a dat seama de faptul că Roberta a purtat rochia abia când un fotograf i-a atras atenţia.

Conform Juliei, acesta a fost doar începutul certurilor dintre ea şi actualul şef al Camerei Deputaţilor.

Verdeş mai spune că, la întoarcerea în România, după concurs, au avut un episod urât şi la aeroport, când Roberta i-ar fi cerut să împartă cu ea cadourile-amintire primite de la concurente.

Vedetă în India

Julia Verdeş (30 de ani), supranumită fiica adoptivă a Indiei, a ajuns vedetă la Bollywood dintr-o întâmplare. După primul succes al Juliei (concursul din 1998), mama sa a făcut un împrumut la bancă ca să plece din România şi să participe la concursurile de frumuseţe.

În 2004 era în vacanţă în Thailanda când un regizor pakistanez i-a propus să meargă la Bollywood. Azi joacă în multe producţii indiene şi este imaginea unor case de modă.

A devenit al treilea om în stat

"Nu comentez", s-a limitat să spună, ieri, Roberta Anastase în legătură cu declaraţiile Juliei Verdeş. Şefa Camerei Deputaţilor are 34 de ani şi spune că a intrat în politică de la 15 ani! Fosta regină a frumuseţii a activat în PD, devenind şi consiliera lui Traian Băsescu.

A fost mai întâi deputat, apoi europarlamentar, iar acum doi ani a ajuns cel de-al treilea om în stat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite