Membrul unei secţii de vot din Ploieşti a primit de la partid o sacoşă cu liste electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegerile în comuna Răsmireşti vor fi repetate
Alegerile în comuna Răsmireşti vor fi repetate

Biroul Electoral Judeţean Prahova a fost sesizat după ce membrul unei secţii de vot din Ploieşti a primit o sacoşă, chipurile, cu mâncare, în care se găseau şi mai multe liste care conţineau nume şi date personale

Un membru al Secţiei de votare nr. 61 din Ploieşti, reprezentant al formaţiunii din care face parte şi primarul municipiului, a fost acuzat de colegii din secţie că a primit, de la partid, liste cu alegătorii.Respectivele voi au fost primite în sacoşa cu mâncare şi conţineau nume ale unor ploieşteni şi date de identificare.

Poliţia a deschis o anchetă. Potrivit unor surse din anchetă, simpla deţinere a unor liste nu constituie infracţiune, însă poliţiştii vor să vadă dacă nu cumva acestea erau folosite cu intenţia unor fraude electorale.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 683.700 de prahoveni. Candidează 9.000. Află rezultatele votului, astăzi, pe ploiesti.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite